Ons team

 

Be by Kay is een hippe Beautysalon gelegen in Gronsveld.

Wilt u een gezonde, stralende huid? Dan bent u bij Be by Kay aan het juiste adres.

Sinds 2015 is de beautysalon gevestigd op een prachtige locatie in centrum van Gronsveld aan de grens van Maastricht.

Wij werken met de unieke merken Hannah en Juliette Armand. Als opgeleide Hannah huidcoaches hebben wij enorm veel kennis en een grote passie voor ons vak. We staan bekend om onze unieke, persoonlijke en deskundige aanpak. Een van onze krachten is dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

U kunt bij ons terecht voor een TOTAALCONCEPT met o.a. huidverzorging, huidverbetering, bindweefselmassage, permanente make-up, pedicure, manicure  en visagie. De eerste stap is een uitgebreide intake. Iedereen krijgt een persoonlijk advies met een daar bijbehorend behandelplan.

Wij helpen u het beste uit uw huid te halen.

Een tevreden klant staat bij ons voorop. Graag nodig ik u uit om de onderstaande video te bekijken, zodat u een betere indruk krijgt van Kayleigh en haar beautysalon.

Be beautiful. Be pretty. Be yourself.
 Be by Kay

 

 

  • Eigenaresse van beautysalon Be by Kay. All-round schoonheidsspecialiste, huidcoach, permanente make-up specialist, visagiste, pedicure, nagelstylist, ...

    Read More
  • All-round schoonheidsspecialiste, huidcoach, medisch pedicure, nagelstyliste.

    Read More
  • Lilo is allround schoonheidsspecialiste, medisch pedicure, Hannah huidcoach en nagelstyliste. Het in de watten leggen en verwennen van klanten spreek...

    Read More