Merken

Hannah

Een effectief stappenplan voor de huid, een uniek totaalconcept met als voornaamste doel: effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen! Dat is Hannah.
Bij de ontwikkeling van de producten is de missie om een beschadigde huid weer in balans te brengen, uw huid mogelijkheden te bieden om te herstellen en om een goede en gezonde huidconditie te realiseren. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren kunt u nagaan wat de impact van deze producten op een normale huid zal zijn. U ontdekt snel de toegevoegde waarde van de producten van Hannah!

Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling van hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk! Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn.
www.hannah.nl 

Juliette Armand

Het Griekse merk Juliette Armand is opgericht in 1992 en biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, onder andere via de productlijnen ELEMENTS en SKIN BOOSTERS. Het product is gebaseerd op het ontwikkelen van geavanceerde behandelingen die de kracht van de eigen huidcellen benut op wetenschappelijk onderzoek.
Door middel van intensieve BHA’s peeling (fruitzuren salicylzuur en glycolzuur), hoge concentraties vitamines kunnen we met Juliette Armand veel huidproblemen behandelen zoals; actieve acne, hyper- pigmentatie, rosacea, eczeem en huidveroudering.
De producten zijn een mooie aanvulling op de producten van Hannah, zodat we huidproblemen nog specifieker en intensiever kunnen aanpakken.

CND

CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color is dé innovatie van CND™. CND™ SHELLAC™ is een UV-cured polish die ruim twee weken lang een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat biedt. CND™ SHELLAC™ wordt eenvoudig verwijdert in 8 minuten met de CND™ Nourishing Remover zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel! Er is veel namaak, maar er is maar één SHELLAC™

Marc Inbane

De natural tanning spray van MARC INBANE is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid, dus geen worteleffect. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. Is geschikt voor alle huidtypes en gehele lichaam, droogt snel en zonder vlekken, geen schadelijke UV stralen van de zon of zonnebank en geeft tot 5 dagen een vakantiekleur!

Meraki

De liefde voor de natuur en voor Scandinavië staat voorop bij het Deense lifestyle merk Meraki. Het merk heeft alles in huis om van jouw eigen huis een spa te creëren: van geurkaarsen tot handzeep. Alle producten van Meraki hebben een Scandinavisch tintje en zijn gebaseerd op een paar simpele en duidelijke principes: de ingrediënten parabenen, kleurstoffen en SLS zijn verbannen en er wordt alleen gebruik gemaakt van milde ingrediënten en 100% natuurlijke oliën. Daarom zijn alle producten pure verwennerij.

Make-up Studio

Make-up Studio biedt een breed en innovatief assortiment aan make-up producten voor zowel professionals als consumenten. Het zeer uitgebreide assortiment make-up bestaat uit meer dan 200 kleuren oogschaduw, 140 lipkleuren, 40 kleuren blusher en meer dan 100 kleuren foundation.
Bovendien kan er met het exclusieve ‘Mix & Match’ systeem een persoonlijk kleurenpalet oogschaduw, lipstick, blusher en/of concealer worden samengesteld.