Microdermabrasie een verbetering voor uw huid! 

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen.
In deze behandeling worden micro kristallen, ook wel alumiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd word de huid door middel van een vacuüm stand lichtelijk opgezogen. Door de samenwerking van deze 2 functies gaat de huid er direct al beter uitzien.
Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag. De bovenste huidlaag bestaat uit oude en dode huidcellen.
De huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en stralend gezond! Nu is de huid optimaal om actieve werkstoffen op te nemen. De vacuüm kracht zorgt daarnaast ook voor de aanmaak van nieuw collageen. Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en de rimpeltjes van binnen uit worden opgevuld. Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever dan een gewone gezichtspeeling.

 

 

Is microdermabrasie geschikt voor mij?
Alle huidsoorten en huidskleuren zijn te behandelen met microdermabrasie.

Prachtig resultaat bij:
–       droge huid
–       rijpere huid
–       fijne lijntjes, rimpeltjes
–       vette huid
–       vergrote en/of verstopte poriën
–       vale en/of doffe huid
–       rokershuid
–       zonbeschadigde huid
–       acne littekens
–       voor en/of na inspuitingen

Wat kunt u verwachten na de behandeling?
De huid ziet er mooi gezond roze/ rood uit; het lijkt alsof u een lange strandwandeling achter de rug heeft.
Omdat er een dun laagje van de huid is afgehaald wordt een goede nabehandeling met de Reviderm producten aanbevolen. Door goed het thuiszorgadvies op te volgen zult u geen last hebben van vervelende schilfertjes, trekkerig gevoel en/of irritatie aan de huid.

Wanneer worden de eerste resultaten zichtbaar?
Direct na de behandeling ziet u al een verbetering van de structuur en uiterlijk van uw huid. Voor een optimaal resultaat  raad ik de microdermabrasie behandelingen in een kuurverband aan: 1 x in de 7 tot 14 dagen een behandeling (in totaal 6 tot 10 keer, afhankelijk van het huidtype).

Over het algemeen ziet de huid er na 3 behandelingen al een stuk zachter, gladder en gezonder uit. Grote veranderingen worden pas na 6 tot 10 behandelingen zichtbaar, zoals het verminderen van fijne lijntjes, rimpeltjes, littekens. Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van het regeneratie vermogen van de huid en de manier waarop u uw huid thuis dagelijks verzorgt.

Microdermabrasie

 

Worden microdermabrasie behandelingen vergoed door zorgverzekeraars?
Bij diversen indicaties is een vergoeding mogelijk. Dit verschilt per verzekeraar en per polis/pakket. Informeer bij uw zorgverzekeraar.

Sneller en beter resultaat met Reviderm microdermabrasie
Tijdens de behandeling worden de huidverbeteringsproducten van Reviderm gebruikt.
Na de microdermabrasie is de huid in staat om actieve werkstoffen op te nemen. Hierbij wordt gebruik van gemaakt van intensief werkende ampullen en maskers. De huid wordt nu optimaal gevoed en gehydrateerd. Tijdens de behandeling wordt ook gebruik gemaakt van het ultrasoundapparaat, met ultrasound worden werkstoffen dieper in de huid ingebracht. Tot slot wordt de huid verzorgd met een voedende crème en beschermd met een sunblock.

 

 

 

Microdermabrasie