Gun jezelf dagelijks een verzorgde look door

permanente make-up! 

Permanente make-up is een pigmentatie-methode waarmee pigmenten in de huid worden aangebracht. Met een ultradunne naald en pigment wordt er een eyeliner, wenkbrauw of lipliner gezet op een natuurlijke manier. Dit is anders dan een tatoeage, die levenslang zichtbaar is en dieper in de huid gaat.

Het is dé ideale manier voor een verzorgd uiterlijk. Nooit meer last van allergische reacties, gevoelige ogen of doorgelopen make-up bij zwemmen of sporten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

 

 

Behandelmethode
Voor dat we starten met de behandeling nemen we een korte intake door, daarna overleggen we samen uw wensen in vorm en kleur. Dan kan de behandeling van start gaan, over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer 1 tot 1½ uur. Na de eerste behandeling vindt er na 6 weken nog een nabehandeling plaats.

Wat kunt u verwachten na de behandeling?
Direct na de behandeling zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke cel vernieuwing zal na een periode van 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

Technieken

  • Wenkbrauwen – hairstroke of ingeschaduwd
  • Lippen – lipliner
  • Ogen- eyeliner

Wenkbrauwen
Een van de belangrijkste elementen van het gelaat zijn misschien wel de wenkbrauwen. Afwezige of onvolledige wenkbrauwen kunnen op diverse wijzen door middel van micropigmentatie zeer natuurlijk gecorrigeerd worden. Afhankelijk van de wensen en het huidtype van de klant wordt er besloten welke techniek het beste past. De nieuwste techniek in permanente make-up voor de wenkbrauwen is de hairstroke techniek waarbij elk haartje afzonderlijk gepigmenteerd wordt voor een super natuurlijk resultaat. 

Ogen
Ogen krijgen meer expressiviteit door ze subtiel te accentueren met een eyeliner boven, onder of rondom de ogen. Van subtiele lashliner tussen de wimperhaartjes tot een vollere eyeliner: er is veel variatie in kleur, dikte en lengte mogelijk. Het resultaat van permanente eyeliner is subtieler en strakker dan wat er met gewone make-up bereikt kan worden. Uitgelopen make-up is verleden tijd: een groot pluspunt is dat permanente make-up altijd perfect zit. Dag in, dag uit van ’s ochtends tot ’s avonds, op vakantie, in de sauna of tijdens het sporten.

Lippen
Lipcontouren kunnen vervagen door o.a. huidveroudering. Een vervaagde lipcontour krijgt zijn vorm blijvend terug met een natuurlijke lipliner. Een zeer subtiele lipliner zorgt al direct voor meer definitie van de liplijn.

Wilt u uw permanente make-up bijwerken? Dat is mogelijk neem contact op voor prijs/ meer informatie.

 

Uiteindelijk na 1 à 2 jaar kan het pigment gaan vervagen en is het te adviseren een Touch-up behandeling te boeken om de permanente make-up bij te werken en de kleur en vorm optimaal te houden.
Beautysalon Be by Kay werkt uitsluitend volgens de strenge eisen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid, de GGD gecontroleert dit in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, deze wordt na de behandeling vernietigd.