Als professionele visagiste, MUA (make-up artist) en haarstyliste zijn wij gespecialiseerd in; fotoshoots, bruidsmake-up, evenementen en modeshows. Verder geven we als persoonlijke adviezen.
Bij Be by Kay kunt u terecht voor mooie feest-avond of dag make-up. Zie de gallerij voor ons portfolio.

 

Bruidsmake – up

U gaat binnenkort trouwen?
U wilt geen make–up stress hebben op de dag zelf?
Maar wel een verzorgende make-up hebben die de hele dag blijft zitten?
Dan bent u aan het goede adres bij Be by Kay.

 

‘Het mooiste ben jij op de mooiste dag van je leven”

Met de voorbereiding van uw bruiloft zijn er al genoeg dingen waaraan gedacht moet worden.
Het is erg belangrijk dat de bruidsmake-up en het kapsel bij u past. Het is namelijk één van de mooiste dagen in uw leven. Uw trouwdag. Op die dag wilt u er fantastisch uitzien. Het is belangrijk dat het een feestelijk, stralend maar wel een natuurlijk bruidsmake-up is waar iedereen u in herkent!

Proefsessie
Tijdens een proefsessie laten wij u de mogelijkheden zien van bruidsmake-up en haarstyling. Er wordt één helft van u gezicht opgemaakt, zodat we goed kunnen vergelijken.
Misschien heeft u al iets in gedachten? Maar ook al heeft u nog geen idee, bij ons krijgt u een professioneel advies wat bij u past, als persoon.

De trouwdag
Op de grote dag zelf gaan we te werk zoals we vooraf hebben besproken. Op de afgesproken tijd zullen we op locatie zijn.
Geen stress en heerlijk ontspannen. Ook is het mogelijk familie, vriendinnen of kleine meisjes een mooie stralende make-up geven.
Dit is allemaal bespreekbaar.


Gezichtsbehandeling
Ook voor een stralende huid kunt u een van onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen boeken voor een optimaal resultaat.

Producten Make-up Studio
De professionele producten van Make-up Studio zijn ontwikkeld voor en door professionals maar zeer geschikt voor dagelijks gebruik.
Kenmerkend voor de make-up producten is het hoge pigmentgehalte, de intensieve kleuren en zeer goede dekking.